Önmagunk megismerése

Ha még a döntés előtt, a nagy elhatározás előtt állsz, hogy hogyan is kezdjél bele az életmód váltásba, vagy esetleg kezded elveszíteni a kedved, úgy ahogy van az egész koplalástól, fogyókúrától......akkor ez a blog neked szól!

Nem szeretnék hitegetni senkit, hogy 1-2 hónap alatt XY súlytól fog megszabadulni, ráadásul különös megerőltetés, erőfeszítés nélkül!

Lehet, hogy ezekkel a típusú rapid diétákkal is el lehet érni egy kitűzött célt, de mire feleszmélünk, már vissza is csúszott az a nagyon nehezen leadott súlyfelesleg....és hát valljuk be, azért jobb lenne egy olyan diéta, amiben nem szenvedünk, hanem élvezzük.

 

Az én ötleteim, tippjeim, mind egytől egyig kipróbált, a saját bőrömön tapasztalt praktikák lesznek.

 

Nem hiszek abban, hogy egy fogyókúra, diéta egyaránt mindenkire érvényes és mindenkire azonos hatással van...illetve abban sem, hogy mindenféle méregdrága csodabogyókkal, TV előtt fekve vagy éjszaka leolvadnak rólunk a zsírok....hagyjuk már! Az egészséges táplálkozás a mozgással együtt kombinálva hozza meg csak az igazi végeredményt!

 

Ha nem mozgunk, csak koplalunk, akkor nem érünk el mást, minthogy egész nap szenvedünk, éhezünk, lehet, hogy sikerül leadni egy pár kilót, de nem lesz energiánk, erőnlétünk....és hát ott marad az a strandkendővel is eltakarhatatlan lötyögő bőr! Ami már szikegyanús, a plasztikai sebészek nagy örömére....

 

Legközelebb megosztom az elhatározás első lépését!

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én