Villámdiéta: 2 nap alatt -10kg

Így fogyj 2 nap alatt 10 kg-ot szenvedés nélkül...

     Amennyiben megnyitottad ezt a bejegyzést és kíváncsi vagy a villámdiétára, fel kell, hogy világosítsalak, hogy aranyos vagy, mert még hiszel a mesékben!

 

 

 Sajnos, vagy nem sajnos, de még nem találták fel azt a módszert, amivel ilyen hirtelen le tudnánk adni a karácsonykor felhabzsolt és a derekunkra, az úszóguminkba jól elraktározott bejgli mennyiséget!

 

 

 

 

Milyen szép is volt: Végre eljött a Karácsony! Egész évben ezt vártuk: mérték nélkül pusztíthattuk a cukorbevonatos mézeskalácsokat (valljuk be, hogy mindig volt nálunk a ridikülben egy pár darab végszükség esetére), bejgliket, a szaloncukorról és habkarikákról már nem is beszélve. Kit érdekel karácsonykor a diéta és a fogyókúra, majd jön az újév, új élet, új étkezési szokások.

Hiszen minden év elején megfogadjuk, hogy az idén minden másként lesz!

 

 

- Nem eszek ennyi édességet, csak mértékkel eszem, nem repetázok még a rakott krumpliból sem;

- az idén már biztos, hogy rendszeresen fogok tornázni, hogy egészségesebb, fittebb legyek.

 

Ha Te is ezekkel a szavakkal kezdted az idén is az Új Évet, akkor már jó úton jársz!

Mert ugye minden fejben dől el, minden csak hozzáállás és akarat kérdése! 

És nem utolsó sorban a magunknak kitűzött célok eléréséhez is elengedhetetlen a következetesség, csakúgy, mint a gyereknevelésben. Ha elhatározod magad (legjobb, ha naplót vezetsz róla), ne hagyd, hogy bármi letérítsen az utadról... Ma túl fáradt vagy? Ingerel az az utolsó süti ott a vasárnapi ebéd után? Kezdődik a kedvenc sorozatod és nincs időd edzeni? Ezek a gondolatok nem fognak előre vinni! Rendszeresen visszarántanak és újra győzött a lustaság és a gyengeség!

 

 

 

Hamarosan itt a tavasz! Hurrá, nagyon örülünk! Vége a nagykabátos bebundázós időszaknak, lekerülnek a csúszásgátlós talpú nagy bakancsok, nem lesz reggelente végeláthatatlan kesztyűpár keresés, nincs több tupírlelapítós sapkahúzás...végre újra nek érezhetjük magunkat!

De ezzel egyidőben felszínre kerülnek a hatalmas bunda alatt megbúvó deréktáji bejglihabzsolás eredményei...

 

 

 

Ne várjunk tavaszig! Kezdjünk el időben mozogni, egészségesen élni...és nem kell rapid diéták áldozatává válnunk!

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én